Startsida Föreningen A-laget Ungdom Marknad Supporter Biljetter Övrigt Webbshop
J20 Aktuellt
2013-01-07

Bra start 2013 !

dreberg

Vinst i årets första match mot Mölndal hemma med 2-1 efter ett mycket gediget spel över 3 perioder. Som helhet var det en mycket bra j20 match där kanske inte alltid "skönspelet" kom till sin rätta, utan det blev mer en "krigarmatch" där vi till slut drog det längsta strået. Att börja året med en seger ger ytterliggare energi till vårt unga och hungriga j20.


Under uppehållet har vi tränat bra samtidigt som vi matchat mot Tingsryd i en träningsmatch. Förlust med 3-2, men som lika väl hade kunnat vara till vår fördel. Med bara 1.20 kvar kunde Tingsryd avgöra lite snöpligt då vi precis innan hade haft ett rent friläge från mittzon.Detta hade mycket väl kunnat utmynna i ett ledningsmål, och kanske rent av matchavgörande. Vi stod upp bra under hela matchen, och vi fick ett kvitto på att vi kan även mäta oss mot motstånd från en överliggande serie. Bra jobbat boys ! 


Nu återstår det 8 matcher,5 hemma och 3 borta. Närmast står Dalen för motståndet på Lördag. Vi jobbar kontinuerligt och noggrannt för att utvecklingen ska fortsätta i rätt riktning. Att vara noggranna och engagerade i det vi gör, är några av nycklarna för framgång. Detta tummas det inte på i utvecklingsarbetet !


På återseende o God fortsättning på det nya året !


Christer Dreberg Coach J20   

 

 


 

 


Publiceringsverktyg

IF Troja-Ljungby, Telefon: 0372-621 81, Fax: 0372-839 02, E-post: info@troja-ljungby.com