Startsida Föreningen A-laget Ungdom Marknad Supporter Biljetter Övrigt Webbshop
Sportchefens hörna
2013-01-11

Mora borta i morgon, avresa efter träningen idag, fredag.

Jerry_Andersson200px

Vi gjorde en bra match mot Mora borta sist även om det inte räckte till seger. Utifrån vår omstart på nya året där vi fortfarande är obesegrade på ordinarie tid så ska vi försöka kriga till oss poäng igen.


Truppen är intakt förutom Justin Kelly som får vila efter smällen mot Almtuna, vi tror och hoppas att han är spelklar till matcherna som kommer i nästa vecka. Det är tre bortamatcher som gäller för vår del och det gäller som sagt att försöak ta poäng i samtliga. Efter Mora så har vi Mif och  SSK borta tisdag, fredag kommnade vecka. För att ge varandra möjligheten så gäller det att i första hand minimera bjudningar, att spela ruggigt enkelt och disciplinerat, jag tycker Taif borta gav signaler om att alla vet hur vi ska göra i det avseendet. Mot Almtuna hemma senast så missade vi en del och framförallt brast det i skridskoåkningen, jobbet offensivt, i framförvarande brtamatcher blir det en helt annan karaktär än hemmamatcher och normalt ska det passa oss bra för tillfället.


Bra träning idag innan avresan, det var riktigt piggt i benen och passningsspelet satt som cement mellan klossarna. Fortsatt ödmjuk attityd och insikt i svårighetsgraden på våra uppgifter så kan det räcka en bra bit.

 

 


 

 


Publiceringsverktyg

IF Troja-Ljungby, Telefon: 0372-621 81, Fax: 0372-839 02, E-post: info@troja-ljungby.com