Startsida Föreningen A-laget Ungdom Marknad Supporter Biljetter Övrigt Webbshop
Sportchefens hörna
2013-01-24

Inför match, DIF borta.

Jerry_Andersson200px

Vi har en angenäm uppgift framför oss, att vinna en fjärde match mot Djurgården. Att ta full pott mot ett och samma lag i årets upplaga av HockeyAllsvenskan är verkligen en utmaning!


Vi har tveklöst ingredienserna för att kunna klara utav det. Den uppofrande insats som exemplevis alla bidrog med mot IKO senast räcker en bra bit, det jobbet som gjordes då gör att man får det s k flytet med sig och ofta sista ordet i målproduktionen. Vi har som mål att göra en liknande laginsats i kväll och det kommer som vanligt mot DIF att krävas det där lilla extra av var och en, men har vi visat det i tre tidigare möten så kan vi också genomföra den en fjärde, med all respekt för svårighetsgraden.


Truppen är som vanligt lite desarmerad. Rob Dowd feber och magsjuk spelar inte. Justin Kelly provar under vår värmning på morgonen, kanske idag men om inte så räknar vi med honom på tisdag. Daniel Karlsson och Anton Johansson är tillbaka efter sjukdom och det innebär att vi har en lite bredare backsida i kväll.

 

 


 

 


Publiceringsverktyg

IF Troja-Ljungby, Telefon: 0372-621 81, Fax: 0372-839 02, E-post: info@troja-ljungby.com