Startsida Föreningen A-laget Ungdom Marknad Supporter Biljetter Övrigt Webbshop
Sportchefens hörna
2013-02-01

Rekord beträffande "1 kronan"  inför morgondagens match mot Leksand.

Ziga Pavlin ITL 12-13 Hel

Dagen D är förbi och innan vi blickar fram mot "1-kronan" mot Leksand i morgon så är det på sin plats med information om transfern gällande Ziga Pavlin.


Vi hoppas att alla våra supportar runt om i landet, våra sponsorer m fl har respekt för att vi tvingats ta beslut som vi naturlgitvis helst velat undvika, som fallet med att sälja av spelare udner pågående säsong. Dock, det är för oss nödvändigt att ta ansvar för helheten och skapa möjligheter som gör att vi klarar vår ekonomi, löneutbetalningar, leverantörsfakturor etc. Det är detta som ligger till grund för Zigas snabba och för många kanske överaskande övergång till Rögle i elitserien, detsamma gällande Davids övergång till Växjö. En sak som bidragit till beslutstagandet är att vi märkt av en dramatiskt mindre publiktillströmning under november/december och även om vi kan tycka att det är positivt för spelare att ta klivet från vår klubb till elitserien så känner vi oss idag inte helt tillfreds gentemot alla som stöttar vårt lag, vår verksamhet. Vi förstår de känslomässiga reaktionerna men har som primär uppgift att ta beslut som gör att vi kan växa med HockeyAllsvenskan, dess krav och inte minst i kommande konkurrens. De ekonomiska bidrag som vi får i samband med spelarnas övergång under våren gör att vi kan ta nya tag och sikta vidare mot play off, kanske inte denna våren men absolut inför nästa säsong, det hade vi aldrig klarat med den sviktande ekonomiska situatioen som vi hamnat i nu utan att våra spelare bidragit med ett attraktivt spel som gör att de får sin chans och att vi som klubb får vår.


I morgon Leksand, serieledarna. Vår uppgift är att behålla krigarmentaliteten, den vi sett senaste matcherna och som mycket väl kan innebära en ny seger. Vi räknar med mycket folk då det varit rekordförsäljning inför 1-kronas matchen. Vi har samma trupp som mot Karlskoga minus Ziga, där får Anton Johansson kliva in och växa med uppgiften. En inspirerande lördag står framför oss och vi hoppas på ett stort stöd från läktarplats. Att vi med spelarförsäljning reducerar våra möjligheter att nå top-7 i vår är fullt naturligt tankesätt för de flesta, jag tror det är fullt lika logiskt att se nuvarande trupp knyta näven i byxfickan och göra ett uppoffrande jobb varje match ochsom kan leda till överraskande bra resultat, på alla plan.


/ Brev från styrelsen genom Jerry

 

 


 

 


Publiceringsverktyg

IF Troja-Ljungby, Telefon: 0372-621 81, Fax: 0372-839 02, E-post: info@troja-ljungby.com