Startsida Föreningen A-laget Ungdom Marknad Supporter Biljetter Övrigt Webbshop
Sportchefens hörna
2013-02-14

Inför match,  KHK hemma.

Jerry_Andersson200px

Det är dags att komma igen, visa klass! Vi har tre förluster i rad, perioden före var däremot mycket stark och vi ska försöka hitta tillbaka till det vinstgivande spelet mot ett pånyttfött Karlskrona.


Vi tog en fin skalp då vi vann i Sunnerbohov sist, 1-0 över Västerås.  Den typen av arbete och uppoffrande attityd räcker en bra bit. KHK av idag är en helt annan motståndare än då de gästade hovet senast och laddar för att komma till kvalserien med positiv energi och ett gediget spel. Vi vet att de har en bra defensiv med snabba spelvändningar som vapen och det ställer stora krav på vår disciplin.


Mot Örebro i tisdags var det svårt för oss att hitta en bra offensiv mot ett ruggigt starkt hemmalag. Vi skapade i och för sig tillräckligt med heta målchanser för att göra mer match av det än vad som blev fallet med var inte tillräckligt skickliga i avgörande momenten. Mikael Ahlèn saknades då och är ej heller med idag, i övrigt har vi samma trupp. Forwarden Sebastian Dyk har börjat träna så smått och är en forward som vi kanske kan räkna in till nästa vecka och i derbyt mot Taif? Vårt nyförvärv Jacob Lilja var en av våra bättre forwards mot Örebro och det blir intressant att se om han kan ta ett steg till redan i afton.


KHK har tre f d Trojaner i sin trupp, Jimmie Svensson, JeanLuc GrandPierre och Christian Magnusson. Tre olika profiler som kommer att vara oerhört viktiga i det stundande kvalspelet framöver. Beträffande kvalspelet så har jag väldigt svårt att se ett lag som KHK i annan position än förarsätet, där finns inget hot i division ett mot den trupp som KHK förfogar över nu. Det blir en tuff fight för vår del och som jag inledde, är vi i närheten av samma attityd som mot Västerås så vinner vi. Hur det blir med den saken tycker jag att du ska ta del av live, välkommen till hovet och stötta laget i ditt hjärta.

 

 


 

 


Publiceringsverktyg

IF Troja-Ljungby, Telefon: 0372-621 81, Fax: 0372-839 02, E-post: info@troja-ljungby.com