Startsida Föreningen A-laget Ungdom Marknad Supporter Biljetter Övrigt Webbshop
Sportchefens hörna
2013-02-15

Vinst 4-2 och 3-1 i matcher mot KHK.

Christoffer Bengtsberg ITL 12-13 Hel

Jag tycker våra spelare visade en härlig attityd, jobbade hårt och klarade pressen att vinna mot ett starkt KHK på hemmaplan och bröt en förlustrad på tre matcher.


Visst var det svajigt emellanåt och riktigt publikfriande då lagen speciellt i andra peridoen bytte puck som chanser stup i ett. Då det böljade som mest tycker jag att gästerna var aningen bättre än oss men samtidigt som vi ställdes på prov så växte vi med uppgiften, bra!


Vi har tagit tre av fyra mot nykomliongarna och ett lag som från starten var tippade att blanda sig i top-7 striden, starkt! Gårdagens match var kanske inte så välspelad alla byten, däremot mycket vilja. Första perioden var vi riktigt bra, kom igång med skridskoåkningen och hittade varandra med passningarna då det gavs snabb support till puckföraren. Andra böljade som sagt lite för mycket och de gånger vi förlorade pucken så var vi inte riktigt så resoluta som vi har ambition att vara. Justin gjorde två mål varav ett på straff och var vår härförare i många avseende, framförallt med en tydlig idè i anfallsspelet och att vårda puck. Jag tycker Jacob Berglund såg stark ut och tog pucken till anfalsszon i princip varje byte. Christoffer (se bild) bra i kassen och ett lite fränare backspel på KHK s två mål hade hjälp honom bättre, vi var på tok för vänliga i området framför då de fick igenom sina skott mot en skymd Bengtsberg. Vi hade ändrat en del i backparen och jag tycker det blev bättre än vad vi såg mot ÖHK senast. Jacob Lilja fick beröm efter den matchen och skall ha det även efter gårdagens där han skapade massor med sin åkning. Sammantaget en viljestark laginsats och 4-2 seger.


 


 

 

 


 

 


Publiceringsverktyg

IF Troja-Ljungby, Telefon: 0372-621 81, Fax: 0372-839 02, E-post: info@troja-ljungby.com