Startsida Föreningen A-laget Ungdom Marknad Supporter Biljetter Övrigt Webbshop
Sportchefens hörna
2013-02-20

Inför match, derby Taif hemma!

dreberg

Väl hemkomna efter en fyra dagars utflykt för match i Asplöven så är vi redo att ta oss an Tingsryd i kväll. Det är säsongens sista derby och det handlar om att vilja vinna till varje pris!


I matchen mot Asplöven visade killara otroligt hög arbetsmoral och jag tycker vi hade en bra chans att vinna den. Vi skapade många heta målchanser, vi hade ett grymt bra boxplay och det räckte till en poäng, Asplöven kunde avgöra efter straffar. Det var tveklöst vår bästa insats i Haparanda sen första besöket!


Truppen är helt intakt idag förutom coachen Patrik Ross (febersjuk) som ersätts av Christer Dreberg (se bild), Christer ansvarar normalt för J 20 och får lite nyttig arbetspraktik i kväll. Vi har ett välkommet tillskott i Sebastian Dyk som gör comeback. Han bildar trio med Jacob Berglund och Jacob Lilja. Tillbaka i laget är också vår kapten Mikael Ahlèn som varit sjuk senaste två matcherna, Micke går ihop med Calle och Matte Nilsson. Således, full trupp och viljestarka för att vinna en ny hemmamatch mot ett starkt Taif som känner flåset från Almtuna.


 


Laget:


Christoffer B / Andreas L


Daniel K - Viktor A - Rob D - Robin D - Mattias Å


Joakim N - Anton K - Justin K - Marcus N - Istvan B


Niclas E - Joel J - Mattias N - Mikael A - Calle G


Henrik E - Patrik K - Jacob B - Sebastian D - Jakob Lilja

 

 


 

 


Publiceringsverktyg

IF Troja-Ljungby, Telefon: 0372-621 81, Fax: 0372-839 02, E-post: info@troja-ljungby.com