Startsida Föreningen A-laget Ungdom Marknad Supporter Biljetter Övrigt Webbshop
Sportchefens hörna
2013-02-22

Inför match, Almtuna borta.

Jerry_Andersson200px

Sista bortamatchen i årets serie spelas i Uppsala och mot ett utsatt Almtuna. Inför matchen i kväll så är läget enligt följande i vår trupp;


Mattias Åkesson bröt nyckelbenet i matchen mot Taif i onsdags och får blicka fram mot nästa säsong. En tufft avbräck för laget tyvärr.


Patrik Kannerling har gjort en del byten som back tidigare, i kväll spelar han från start med Joakim Nettelbladt, kommer dessutom att matchas i boxplay som forwrad där han är en av våra absolut bästa spelare.


Vi låter inte vår normala förstaformation starta matchen, perioden efter det vi såg sist. Idag startar vi med karaktärsspelare som Ahlèn, Nilsson och Gustavsson.


Sebastian Dyk avslutade med Rob Dowd och Robin Dahlström och den linen såg riktigt vass ut, nytt förtroende i kväll.


Kelly tillsammans med Marcus och Istvan har varit mycket bra de fyra senaste matcherna och vi ser det som ett bra vapen igen.


Chrsitoffer Bengtsberg var helt ok mot Taif men kan ett snäpp till, bra läge för att hjälpa lite extra i en på förhand mycket tuff uppgift, speciellt då Almtuna gått starkt sista två matcherna.


Jacob Berglund var tveksam igår men efter den tidiga värmningen i morse så gör vi ett försök, bildar kedja med Henke Eriksson, Jacob Lilja.


Vi vill få till en liknande matchbild som då vi gästade Almtuan förra gången, tighta, enkla och effektiva vilket ledde till seger 5-1! Ett smart försvarsspel och med samma fart då vi vinner puck så bör Almtunas backasida sättas på prov, vi går för poäng och i så fall för fjärde i följd.


Patrik Ross är fortfarande febersjuk och ligger kvar i Jönköpingsbädden.


Avslutninsvis sänder vi en hyllning till en stark lagspelare i vår styrelse, Jonny Ståhl som fyller år idag, stort grattis från gänget!

 

 


 

 


Publiceringsverktyg

IF Troja-Ljungby, Telefon: 0372-621 81, Fax: 0372-839 02, E-post: info@troja-ljungby.com