Startsida Föreningen A-laget Ungdom Marknad Supporter Biljetter Övrigt Webbshop
Sportchefens hörna
2013-02-25

Läcker hockeyvecka att se fram emot!

Patrik_Ross200

Vilken hockeyvecka! Först Mora i morgon, tisdag sen Malmö torsdag och säsongens sista mot SSK på lördag och alla på hemmaplan, missa inte detta!


Vi jagar vidare. Under de fyra senaste matcherna har vi tagit nio av tolv möjliga poäng och obesegrade på ordinarie tid. Vi har några få poäng upp till Mora och Malmö som fortfarande jagar play off och i vår jakt på de här lagen så har vi en liten fördel av hemmaplan. Mora har på tre möten vunnit två mot oss, här har vi möjlighet att kryssa gällande inbördes möten. Malmö har vunnit de två första, tredje vann vi och varför inte fjärde också som innebär kryss även här, något att spinna på. Avslutande matchen som går på lördag, den 52 a omgången är det alltså SSK som gästar och där finns vår morot, att ta en seger av fyra mot förmodade serietvåan.


Vi kom hem från Almtuna tidigt lördag morgon med seger efter förlängning, Rob Dowd avgjorde på assist från Sebastian Dyk. Almtuna var frånsett första perioden det mer spelförande laget men vi försvarade oss bra, inte minst offervilja var otroligt hög. Vi har vårt eget play off streck att jobba mot och det bäddar för tre mycket intressanta matcher i veckan och vi hoppas verkligen på stödet från våra supportrar fullt ut. Vi återkommer i morgon med aktuellt lag inför match. Det vi vet redan idag är att truppen får tillbaka en segersugen, utvilad coach i Patrik Ross (se bild) som äntrar tränarstället och CCM grillerna under förmiddagens träning.

 

 


 

 


Publiceringsverktyg

IF Troja-Ljungby, Telefon: 0372-621 81, Fax: 0372-839 02, E-post: info@troja-ljungby.com