Startsida Föreningen A-laget Ungdom Marknad Supporter Biljetter Övrigt Webbshop
Sportchefens hörna
2013-03-08

Vi behöver lite tid innan vi summerar och informerar.

Jerry_Andersson200px

Det har snart gått en vecka sen sista matchen och jag förstår de som är nyfikna på någon form av sammanställning om den gångna säsongen och framförallt om framtiden, full respekt!


Vi har haft en hektisk vecka med massor av saker som ingår i jobbet och någon gång i mitten på kommnade vecka hoppas vi kunna beskriva hur vi ser på det gångna hockeyåret eller säsongen för att vara noggrann. Det vi vet angående truppen i dagsläget är att  Patrik Ross väljer att gå vidare, i övrigt har vi inga kommentarer gällande spelare. Däremot kan vi väl berätta att vi har en god känsla av att kunna ta ett steg till såväl på coachsidan som spelarsidan och det kommer att hända en del saker under mars månad samtidigt som en del konkurrenter kriga vidare i både positiv och negativ riktning.


Laget kopplar av i Sälen torsdag t o m söndag och vi hoppas att  ben och armar är hela när de återvänder.


J 18 spelade en sevärd match mot DIF i SM kval igår. Efter en väl blygsam start så var andra perioden formidabel, tyvärr fick man ge sig på upploppet och 6-3 till gästerna var rättvist, femma och sexan kom efter Trojanernas jakt på kvittering till 4-4. Ny match lördag i Stockholm och man ska aldrig säga aldrig, potentialen finns hos ungtupparna.


Trevlig helg!

 

 


 

 


Publiceringsverktyg

IF Troja-Ljungby, Telefon: 0372-621 81, Fax: 0372-839 02, E-post: info@troja-ljungby.com