Startsida Föreningen A-laget Ungdom Marknad Supporter Biljetter Övrigt Webbshop
Sportchefens hörna
2013-03-11

Gunnar Leidborg, Paul Thompson klubbens nya coachpar.

Jerry_Andersson200px

Vi presenterar i dag klubbens nya coachpar, Gunnar Leidborg och Paul Thompson. Gunnar blir A-lagets headcoach assisterad av Paul, en lösning som vi känner oss väldigt tillfreds med och två mycket kompetenta ledare med mer än fyrtio års erfarenhet på hög nivå  tillsammans.


Vi har valt en väg som innebär att vi ska utveckla vår organisation. Pauls roll utöver att assistera Gunnar blir bland annat att öka kompetensen på våra coacher i yngre lag och spelare på vårt ishockeygymnasium. Gunnar tillträder jobbet i samband med vår uppstart 22 april, Paul deltager en vecka vid uppstarten men ansluter sen i slutet av juli och utöver detta paret så jobbar vi vidare med TC och ser Elaine Eriksson som en stor resurs i vårt fysprogram.


Vi tar med denna satsningen ett steg i rätt riktning i syfte att utveckla spelare i vår organisation. Ett professionellt ledarskap kantat med massor av erfarenhet och spetskompetens kommer att ge ringar på vattnet effekt i vår junior/ungdomsavdelning och vi stärker vårt varumärke med spelare från egna leden i vårt representationslag framöver. Truppen i övrigt ser homogen ut efter de samtal vi fört sen sista matchen och med ett par bra förvärv så ska vi ha ett starkare lag kommande säsong.


Gunnar har sen han flyttade hem från Tyskland jobbat i Karlskoga och med deras juniorer. Över 20 säsonger i Tyskland, Österrike har gett honom ett brett kontaktnät och i samarbete med Paul som jobbat lika lång tid i EIHL med Coventry Blazers samt förbundskapten fem säsonger så lägger vi en solid grund som ska ta oss framåt i HockeyAllsvenskan. Vi välkomnar våra två första förvärv Gunnar och Paul och önskar dem lycka till. Vem som blir vårt första förvärv på spelarsidan kan ni läsa om här inom kort.


För fakta kring de bägge profilerna så hänvisar vi till eliteprospect.com


 

 

 


 

 


Publiceringsverktyg

IF Troja-Ljungby, Telefon: 0372-621 81, Fax: 0372-839 02, E-post: info@troja-ljungby.com