Startsida Föreningen A-laget Ungdom Marknad Supporter Biljetter Övrigt Webbshop
Sportchefens hörna
2013-04-03

Nybliven Svensk Mästare med HV 71 J 20, nu till IF Troja-Ljungby!

Jerry_Andersson200px

I dag blev det klart att Viktor Kokman f 93 och nybliven Svensk Mästare med HV 71 kommer att kampera ihop med Christoffer Bengtsberg i målet.


Viktor kommer ursprungligen från Vita Hästen och har utvecklats till en bra målvakt under sina juniorsäsonger i HV 71. Han hann med en match för A-laget i europacupen där han höll nollan och spås en bra framtid. För oss är det en suverän lösning och samarbetet med HV 71 är på många sätt fördelaktigt. Vi hälsar en Svensk J 20 Champs välkommen!


Vi har under den gångna säsongen haft Andreas Lundin som back up till Christoffer och anser att det nu är viktigt för Andreas att komma in i seniormatchandet efter massor av bra matcher i vårt J 20 senaste säsongerna. Vi ska tillsammans med Andreas försöka hitta ett bra alternativ för honom att ta ett steg ytterligare i sin utveckling och det sker genom att få erfarenhet i matcher och fortsatt bra träning, vårt mål är att Andreas ska komma tillbaka och kunna tävla med oss i framtiden. Andreas kommer att tillhöra vår A-trupp under barmarksperioden tillsammans med Juniormålvakten Robin Johansson.


 

 

 


 

 


Publiceringsverktyg

IF Troja-Ljungby, Telefon: 0372-621 81, Fax: 0372-839 02, E-post: info@troja-ljungby.com