Startsida Föreningen A-laget Ungdom Marknad Supporter Biljetter Övrigt Webbshop
Sportchefens hörna
2013-04-23

Rivstart med barmarken.

Jerry_Andersson200px

I går upptaktsträff och idag två pass med Elaine på TC, snacka om rivstart för gänget.


Vi har våra tränare på plats, vår assisterande coach Paul Thompson är här ett par dagar för att kika på boende och bekanta sig med en staden, klubben för att sen anlända slutet juli. Gunnar Leidborg kommer att vara delaktigt betydligt mer i barmarksbiten och jobbar med laget under veckorna fram till semestern tillsammans med övrig personal runt laget.


Vi har även tagit hit Shean Guthrie i samma syfte som Paul ett par dagar. I övrigt var truppen relativt intakt utifrån vårt läge. Istvan är kvar i Ungern och vi väntar svar från honom inom kort. Jacob Berglund besöker Magnus Pääjärvi i Edmonton och är med först nästa vecka. Viktor Kokman från HV var med i går på informations och presentationsmötet men kommer att deltaga i HV under barmarken. Vi har också en lite mer obekant kille på try out i form av Kim Tallberg som spelat i Kumla de två senaste säsongerna, han är med oss en bit in i augusti, så vi får studerar honom på is och i matcher. Även Oscar Holst är med under förberedelsebiten och hur det blir för hans del får vi se framöver.


Det känns bra att vara igång med den nya säsongen och även om det är väldigt rörigt första veckan så hamnar det mesta på plats snabbt. Spelarna Mikael Ahlèn och Rob Dowd verkar hamna i nya klubbar och vi har påbörjat arbetet med deras erästtare och vårt syfte är att stärka laget ytterligare.


Vi är i stort sett klara med hela vårt program fram till seriestarrt och det kommer vi att informera om här inom kort, ett uppdrag för våra nya coacher.


Hörs!


 

 

 


 

 


Publiceringsverktyg

IF Troja-Ljungby, Telefon: 0372-621 81, Fax: 0372-839 02, E-post: info@troja-ljungby.com