Startsida Föreningen A-laget Ungdom Marknad Supporter Biljetter Övrigt Webbshop
Sportchefens hörna
2013-05-02

Ny back klar, Jonatan Nielsen från Linköping.

Jerry_Andersson200px

Vi presenterar en ny back idag, Jonatan Nielsen 20 år, moderklubb Gislaveds SK och närmast från Linköping som han tillhört sen 09/10. Jonatan är för oss en känd spelare och vi såg honom senast i SSK där han varit utlånad 28 matcher.


Vi har i överenskommelse med LHC ett avtal klubbarna emellan som innebär att vi lånar Jonatan kommande säsong. Jonatan är en välväxt back, rör sig bra och ett riktigt bra skott. Vi tycker det är en förmånlig deal och får in en back som ger oss lite extra i vissa moment och sammantaget är vår backsida idag mer konkurrensmässig motsvarande fjolårets. Jonatan kommer att träna med LHC under barmarksperioden för att sen ansluta till vår trupp slutet juli.


Vi har således en komplett backsida initialt, möjligt att vi även tar in någon till för att syna på en try out under augusti. När det gäller forwardssidan så ska vi ta in två till före isstarten och kanske en av de bägge är klar relativt tidigt, vi har ett  spår vi följer och faller det på plats så känns det som att luckan efter Mikael Ahlèn täpps till.

 

 


 

 


Publiceringsverktyg

IF Troja-Ljungby, Telefon: 0372-621 81, Fax: 0372-839 02, E-post: info@troja-ljungby.com