Startsida Föreningen A-laget Ungdom Marknad Supporter Biljetter Övrigt Webbshop
Sportchefens hörna
2013-06-03

Ziga Pavlin återvänder efter kort sejour i Rögle!

Ziga Pavlin ITL 12-13 Hel

I helgen blev det klart att Ziga Pavlin kommer tillbaka till Troja efter kortare tid med Rögle under våren. Ziga har under de två senaste säsongerna varit vår bästa back och förstärker således vårt försvar  ytterligare.


För Zigas del har det varit tydligt att det är Troja-Ljungby som gäller vid spel i HockeyAllsvenskan. Från klubbens sida så har vi hela tiden varit väldigt nöjda med Ziga såväl på som vid sidan av rinken. Det är en kille som är nogrann med träningen, laglojal och i spelet är det först och främst ett starkt defensivt kort men som också är användbar som högerskytt i power play. Vi har skrivit ett kontrakt på två år med uppsägningsmöjligheter från bägge parter och förvärvet gör att vi idag är definitivt klara med vår backsida. Vi koncentrerar nu arbetet med att söka en forward till innan augusti månad.


I övrigt tränar truppen fram till midsommar och det är fortsatt bra drag i det mesta som sker. Vi hade en ispremiär i Tyringe som vi tyckte blev lyckat och vi kikar på möjligheten att göra om samma sak onsdagen 19 juni som är sista gemensamma träningsdagen före semestern.

 

 


 

 


Publiceringsverktyg

IF Troja-Ljungby, Telefon: 0372-621 81, Fax: 0372-839 02, E-post: info@troja-ljungby.com