Startsida Föreningen A-laget Ungdom Marknad Supporter Biljetter Övrigt Webbshop
Sportchefens hörna
2013-08-12

Premiären avklarad, ny vecka, inspirerande!

Nr 22

Seger med 2-1 mot IKO och stundtals bra spel, inte minst i andra perioden då det mycket väl kunde varit en större ledning om effektiviteten funnits, å andra sidan sett så gav skills competition signaler om att siktet inte hunnits ställa in riktigt ännu.


Den här veckan är det match onsdag mot Karlskrona borta, i övrigt dubbla ispass, fys och en del videoteori. På skadefronten så tvingades Mattias Nilsson utgå efter två perioder i fredags, spricka i foten och vila ca två veckor. Niclas Edman är tillbaka på backplatsen, däremot så vilar Mattias Åkesson ett par veckor till efter fraktur på underarmen.


Oscar Andersson som senast tillhört Fredrikshavn, Danmark där han f ö spelade final tränar fr o m idag med oss. Oscar är lagkaptenen Johan Anderssons lillebror och behöver ingen större presentation. Oscar har inte riktigt bestämt sig för vad han ska göra framledes, däremot tackade han ja till att vara med oss ett par veckor då vi har en del skador på forwardssidan. Hur det blir med en ev förlängning tar vi ställning till längre fram. just nu är vi glada att han vill hoppa med och hans status träningsmässigt får utvisa sig, blicken för liret och känslan i händerna sitter där det ska.

 

 


 

 


Publiceringsverktyg

IF Troja-Ljungby, Telefon: 0372-621 81, Fax: 0372-839 02, E-post: info@troja-ljungby.com