Startsida Föreningen A-laget Ungdom Marknad Supporter Biljetter Övrigt Webbshop
Sportchefens hörna
2013-08-14

Matchdag, KHK borta och Oscar Andersson comeback!

Jerry_Andersson200px

Match nummer två idag, Karlskrona borta. Det ska bli mycket intressant att se hur vi står oss mot KHK!


Oscar Andersson gör comeback idag. Efter säsonger med Borås, IKO Oskarshamn och senast Danska Fredrikshamn så är Oscar i en situation där han inte bestämt färdvägen sportsligt. Då han bor i Ljungby och tackade ja till vår fråga så känns det naturligt att låta honom vara med och ersätta en del av våra skadade spelare, samtidigt tycker jag att det är mycket intressant och skoj att se hans nivå idag, onekligen har han grejer i sig som alla lag behöver och hur utgången blir på hans deltagande närmaste veckorna får vi se. Två brödrapar från vår egen verksamhet representerar idag och det  ska vi vara stolta över, Nilsson och Andersson. 


Vi har idag tre spelare utanför, Niclas Edman, Mattias Åkesson och Mattias Nilsson. Viktor Kokman gör debut i målet. Paul har haft en hel del Power, boxplay i genomgången, Gunnar mer om helheten. Vi vill se att laget går vidare med de bästa grejerna från premiärmatchen och att alla vänjer sig vid det hårda, resoluta arbetet.


Senare i veckan, närmare bestämt fredag så startar J 20 sin turnering Intersport Cup med Nacka, IKO Oskarshamn och Huddinge som gäster. Spelas över hela helgen och väcker alltid ett stort intresse. A-laget presenteras på storgatan i samband med ankracet lördag och idag har jag sålt tre ankor till Storbritanien, snack om utveckling även bredvid sporten! Ni träffar spelarna som anksäljare torsdag och fredag utanför Terazza.

 

 


 

 


Publiceringsverktyg

IF Troja-Ljungby, Telefon: 0372-621 81, Fax: 0372-839 02, E-post: info@troja-ljungby.com