Startsida Föreningen A-laget Ungdom Marknad Supporter Biljetter Övrigt Webbshop
Sportchefens hörna
2013-08-21

Malmö Red Hawks blir en tuff motståndare i kväll!

Jerry_Andersson200px

I kväll gästar Malmö Red Hawks oss i vår tredje match och det blir en liten förhandsvisning om lagens respektive klass, intressant, nyfiket!


Vår trupp är  i stort densamma som mot Karlskrona senast med undantag att Niclas Edman är med och gör sin första match efter skärskadan på handen första veckan. Det blir en del ändringar i formationerna som coachteamet vill studera och förhoppningsvi hittar mer och mer rätt i takt med varje träningsmatch.


Ljungbydagarna är över och det brukar vara synonymt med mer struktur på saker och ting, vardagen infinner sig efter sommaren och hockeysäsongen blir allt hetare. Vi har fyra matcher kvar före seriestart efter kvällens kamp och det gäller att utnyttja varje tillfälle för att få ihop teamet. Malmö segrade i helgens cup som avverkades i Kallinge/Ronneby med  Krif, IKO Oskarshamn och Karlskrona och traditionsenligt är de vassa tidigt på säsongen.


Vi gjorde ett försök att flytta matchen för att undvika kollisionen med Ljungby IF s match mot HBK i Svenska Cupen men det är inte så enkelt som det kan verka. Kanske du väljer en halvlek fotboll och resten Hockey, hur som helst, varmt välkommen till en superintressant kamp på Hovet och vi önskar LIF lycka till mot Halläningarna.


Vi har främmande i kväll. Janne "Åseda" Karlsson som är ny förbundskapten för Danmark efter Per Bäckman vill studera några av sina landslagslirare i MIF. Magnus Pääjärvi Svensson som flyttat till St Louis Blues från Edmonton villl kika på sina Skånska polare Berglund, Gustavsson och Dyk i Troja. Leffe Strömberg som jobbar för VIASAT vill skaffa insikt om HockeyAllsvenska lagens status för att vara så påläst som krävs och vil hälsar alla varmt välkomna tillsammans med våra trogna fans.

 

 


 

 


Publiceringsverktyg

IF Troja-Ljungby, Telefon: 0372-621 81, Fax: 0372-839 02, E-post: info@troja-ljungby.com