Startsida Föreningen A-laget Ungdom Marknad Supporter Biljetter Övrigt Webbshop
Sportchefens hörna
2013-08-23

Rögle med Nylander, Lilja blir en läckerbit i afton, missa inte matchen!

Jerry_Andersson200px

Ny hemmamatch och återigen mot ett av de tippade topplagen, Rögle BK. Matchen mot Malmö i onsdags hade alla möjligheter att bli en toppmatch, dessvärre blev det som brukligt i augusti lite väl mycket power, boxplay vilket sänkte pulsen i matchen.


I kväll matchar vi samma trupp med undantag av målvakterna, dags för Viktor Kokman att få en andra match och på hemmaplan, dessutom spelar Philip Martinsson istället för Joel Johansson. Vi var bra i 5-5 spelet och hade kontroll på matchen senast, det vill vi se i kväll också. Tuffar vi till oss i offensiven och uppträder lite rejälare så kommer också fler mål framåt, chanser skapades i massor men för att vinna måste pucken dit! Boxplay och försvarsspelet i sin helhet tycker jag var mycket bra så här tidigt på säsongen.


Rögle är med Andreas Lilja, far och son Nylander ett av lagen som bör tillhöra top-3. De har rutin och bra unga spelare som fått elitserierutin och traditionellt vet vi att de har bra fart på grejerna. Det är bäddat för en intressant fredagsmatch på hovet, missa inte den!

 

 


 

 


Publiceringsverktyg

IF Troja-Ljungby, Telefon: 0372-621 81, Fax: 0372-839 02, E-post: info@troja-ljungby.com