Startsida Föreningen A-laget Ungdom Marknad Supporter Biljetter Övrigt Webbshop
Sportchefens hörna
2013-08-31

Match igen, Karlskrona hemma, det börja dra ihop sig.

Jerry_Andersson200px

Vi har tre matcher kvar före 12 september då serien startar. I morgon söndag  gästar Karlskrona, vid vårt förra möte vann de efter straffar. Ny intressant uppgörelse i Sunnerbohov.


Mattias Nilsson är tillbaka i truppen, däremot får Mattias Åkesson vänta några veckor till. Niclas Edman har fått en infektion i handleden som skadades tidigt på säsongen och vilar ett par dagar, i övrigt ordinarie trupp och med Christoffer Bengtsberg i målet.


Tiden fram till seriestart blir allt viktigare. Coacherna har matchat alla spelare i olika roller så här långt men kommer i de tre återstående matcherna att jobba in olika block i power, boxplay ex. Mot Rögle senast var vi inte alls alerta och de två först insläppta målen i boxplay berodde till stor del på att offensiva spelare fick vara på isen då det handlade om att försvara sig. Å andra sidan sett, Rögle så mycket bra ut. KHK som vi möter i morgon har gått bra i augusti och bl a besegrat IKO Oskarshamn två gånger. Det är ett nytt lag med med väsentligt mer energi, trygghet som kommer att göra ett avsevärt bättre resultat kommande säsong.


På tisdag spelar vi mot IKO borta och vårt genrep blir på torsdag mot Tingsryd hemma.


 


 

 

 


 

 


Publiceringsverktyg

IF Troja-Ljungby, Telefon: 0372-621 81, Fax: 0372-839 02, E-post: info@troja-ljungby.com