Startsida Föreningen A-laget Ungdom Marknad Supporter Biljetter Övrigt Webbshop
Sportchefens hörna
2013-09-03

Inför match, IKO Oskarshamn borta i kväll.

Jerry_Andersson200px

Säsongens näst sista träningsmatch skulle spelats i Kalmar mot IKO. Vi har fått besked om att deras hall dras med mögel och därför har matchen flyttats hem för IKO s del. En mycket viktig match för vår oss!


Våra fem första veckor har inneburit en betydligt högre kvantitet än vad de flesta spelare är vana vid, speciellt i förhållande till tidigare säsonger. Dubbla is, off ice, video m m har har satt sin prägel på killarna vilket vi såg i senaste matchen då det inte tindrade i ögonen på speciellt många håll i vår trupp. Tunga, tröga och oinspirerade så blev vi ett lätt byte för KHK.


Vi kommer att ha nytta av den mängd vi plöjer ner i tratten nu, det gör oss starka framöver. Inför de två återstående matcherna och nio dagar före seriestart så blir det mindre information, och intensivare pass som gör att vi lättar på trycket och kan hitta den otroligt viktiga energin som vårt lag sak vara synonymt med. Redan i kväll kommer det förhoppningsvis att vara med j-anamma och alertare tankeverksamhet för att göra en stark bortamatch.


Laget saknar Mattias Åkesson som rehabtränar sin arm. Philip Martinsson är utlånad till Halmstad för matchning, Niclas Edman tillbaka. 

 

 


 

 


Publiceringsverktyg

IF Troja-Ljungby, Telefon: 0372-621 81, Fax: 0372-839 02, E-post: info@troja-ljungby.com