Startsida Föreningen A-laget Ungdom Marknad Supporter Biljetter Övrigt Webbshop
Sportchefens hörna
2013-09-05

Genrep mot Tingsryds AIF!

Jerry_Andersson200px

Sista matchen före seriestarten den 12 e september går mot Tingsryd i afton. En bra genomkörare mot ett ungt och säkerligen hungrigt Taif.


Vi gjorde en stark bortamatch mot IKO senast, 4-1 seger. Försvarsspelet strålande, boxplay speciellt. Offensivt fanns bra intentioner emellanåt och i power play tycker vi att det finns vettiga linjer nu, vi vill se det även i kvällens match så saker och ting sätter sig.


Vårt lag saknar i dag Henrik Eriksson som skadades mot IKO i tisdags. Sen tidigare vilar Mattias Åkesson. Viktor Kokman gör sin tredje match i kassen och på forwardssidan finns junioren Hampus Andren med. Det är också klart att vi behåller forwarden Kim Tallberg som varit på try out tills nu. Kim har hela tiden visat en härlig inställning och jobbat stenhårt i matcherna. Den typen av spelaren hjälper alltid laget.


Pressträffen i Stockholm är avklarad och favoriterna heter Djurgården, Rögle, Malmö. Malmö stärkte f ö sin trupp med Björn Svensson i veckan och har ett starkt gäng som vanligt. Troja tippas allt från plats 12 till 8, ja en del har även snackat om oss som en aspirant på 7 e platsen. Som alltid, experterna är för gröna för att ha pricka rätt med alla. Det blir en jämn serie där alla kan vinna matcher, precis som i fjol. Någon av de normalt sett starkaste gängen kommer att underprestera och några av de minst tippade lagen kommer att överraska. Hur som helst, det blir oehört spännande och sevärd HockeyAllsvenska kommande säsong och ett möte mot Taif i kväll är som en god fördrink, det smakar alltid!


 

 

 


 

 


Publiceringsverktyg

IF Troja-Ljungby, Telefon: 0372-621 81, Fax: 0372-839 02, E-post: info@troja-ljungby.com