Startsida Föreningen A-laget Ungdom Marknad Supporter Biljetter Övrigt Webbshop
Sportchefens hörna
2013-09-09

Kaptener utsedda och på torsdag är vi redo!

Jerry_Andersson200px

Lagledningen har utsett årets kaptener. Johan Andersson är kapten och assisteras av två rutinerade Trojaner, Daniel Karlsson, Mattias Nilsson.


Johan var inget svårt val. Han visar varje minut vad som krävs och ställer rätt krav på omgivningen. Han har också rutin från tuffa uppgifter och i grunden en mycket positiv person. Daniel och Mattias är två andra spelare som varit med ett tag och kan klubben. Det har också precis som Johan förmågan att spela med stor offervilja oavsett period på säsongen, spelare med hög lägsta nivå och ytterst laglojala.


På torsdag är det så äntligen dags för premiär, Djurgården borta. En mer stimulerande uppgift får man leta djupt efter. De senaste veckorna har det haglat rankinglistor från experter, bloggare m fl och DIF är det lag som flest tror på som segrare efter 52 omgångar. Ett annat lag som många tippar högt är Malmö som vi möter två dagar efter, nämligen redan på lördag borta. Malmö har för vana att ofta tippas som topplag, denna säsongen bör det kunna realiseras efter den satsning som görs.


Truppen är idag intakt förutom Mattias Åkesson som behöver några veckor till. Helgen har inneburit ledighet förutom att en del killar representerat vid Nordsjö cup som avverkades i helgen. Fem av de sex inledande veckorna har bestått av en betydande kvantitativ ökning i träning och information i övrigt runt spelet, något som utgör grunden att bli stabila över tid. En bragdinsats här och där spelare ingen roll om bjudningarna lever vidare!

 

 


 

 


Publiceringsverktyg

IF Troja-Ljungby, Telefon: 0372-621 81, Fax: 0372-839 02, E-post: info@troja-ljungby.com