Startsida Föreningen A-laget Ungdom Marknad Supporter Biljetter Övrigt Webbshop
Sportchefens hörna
2013-09-14

Inför match, Mif borta.

Jerry_Andersson200px

Samma lag som avslutade mot Djurgården, samma startar idag då vi möter Malmö borta. Vi svarade för en ok premiärmatch och tog en poäng, förljer vi upp det som var bra och vässa små detaljer så är det en bra möjlighet även idag då Malmö gör sin hemmapremiär.


Det blev lite mer jobbigt än normalt i torsdags. Det var en magnifik celebrering för Ölestad som var värd fem minuters förskjutning av matchen men då det föregicks av att speakern presenterade hela DIF s trupp starx före så blev det för mycket, svagt arrangemang! Andra periodenS paus blev 25 minuter istället för 18 då isen inte var i dugligt skick, dåliga förberedelser! Och sist men inte minst, ytterligare på minuskontot för arrangörens del var att de på jumbotronen spelade upp målet fem ggr som domaren först dömnde bort. En vysselkonsert på fem minuter av ca 7.500 Dif are så blev det tryck på domartrion som kände sig piskade att kika en gång till och döma mål. Det var mål, inget snack men utan fem körningar på jumbotronen hade det förmodligen aldrig blivit rätt. Matchen var slut ca 35 minuter senare än normalt på grund av diverse dravvel och det får ses som läropengar för de inblandade.


Vi är beredda idag igen och ska hanha diverse svårigheter minst lika bra som i torsdags. Vi visade styrka som tog hand om första perioden och framförallt hur vi kom igen efter 2-2 och många bud på att avgöra. Attityden var mycket bra och offerviljan hög, det tar vi med oss in mot Malmö och se hur långt vi mäktar med idag. Poäng borta är alltid bra, oavsett vilka vi möter.


 

 

 


 

 


Publiceringsverktyg

IF Troja-Ljungby, Telefon: 0372-621 81, Fax: 0372-839 02, E-post: info@troja-ljungby.com