Startsida Föreningen A-laget Ungdom Marknad Supporter Biljetter Övrigt Webbshop
Sportchefens hörna
2013-09-20

KHK hemma i kväll, vilken utmaning!

Jerry_Andersson200px

KHK går på moln! En otroligt stark öppning och seriens i särklass bästa lag för tillfället gästar oss denna fredagsafton, som bäddat för en toppenmatch och vår utmaning # 1 är att spräcka deras nolla!


Samma spelare som var i arbetskläderna i Ängelholm byter om i kväll och de har i stort sett samma arbetsuppgifter med reservation att en del forwards kan hugga lite till på då vi vaskar fram brännheta målchanser. Mot Rögle had vi 3-1 i s k "heta målchanser" efter första perioden och borde redan där tagit ledningen.


Vårt hemmaspel sinkades mot Asplöven då vi fick starta med boxplay fyra av de tio första minuterna, det vill vi inte ska ske i kväll. Man får helt enkelt inte igång laget, alla spelare så som krävs om man startar med två, tre utvisningar i början vilket ställer till det resten av perioden. Vi vill få igång vår skridskoåkning, sätta press och driva hårt mot kassen, då måste vi vara fullt manskap på isen och försöka rätta oss så mycket som möjligt av olika bedömningssituationer från domare till domare, en svår men absolut nödvändig detalj.


Vi har studerat motståndarna noga och mött dem två gånger tidigare i höst. KHK har en mycket stark förstaformation och en av seriens bästa backar i Angell. De har efter en tuff säsong 12/13 varit i skiten som man brukar säga och får cred nu med ett avsevärt mer harmoniskt lag. Målvaktsspelet har varit lysande, kanske mest beroende på att laget i stort jobbar väldigt hårt i medvind, då blir de flesta målvakter bra. Det blir en härlig morot för oss att spräcka deras nolla och se om vi överhuvudtaget kan matcha ett så pass bra lag som KHK är idag. Vår insats mot Rögle gav oss energi och förhoppningsvis förvaltar vi det på ett ödmjukt och energirikt sätt. Målet är att ta tre poäng mot ett topplag och det är något som vi brukar lyckas bra med, traditionellt sett.


 

 

 


 

 


Publiceringsverktyg

IF Troja-Ljungby, Telefon: 0372-621 81, Fax: 0372-839 02, E-post: info@troja-ljungby.com