Startsida Föreningen A-laget Ungdom Marknad Supporter Biljetter Övrigt Webbshop
Sportchefens hörna
2013-09-26

Efter fem dagars uppehåll så gäller det att var stridsberedda igen, IKO hemma lördag.

Jerry_Andersson200px

Vi inledde serien med sex matcher på elva dagar, en minst sagt tuff start. Vår nästa uppgift är på lördag och då har vi vilat från tävling hela fem dagar, då gäller det att vara i blåstället igen!


I kväll möter IKO Oskarshamn formstarka Karlskrona hemma, en intressant batalj. Seriens suverän så här långt kan slänga in ismaskinisten i första linen så producerar han också, de är helt enkelt i ett ruggigt rus och om ett lite sargat IKO ska fälla dem i kväll så måste de göra en match långt över vad som hittills presterats. Det kan bli en rejäl tempohöjare för IKO i kväll som det tar med sig till lördagens match? Det kan också bli en ny smärtsam förlust inför sina hemmasupportrar som gör dem alltmer desperat inför vårt möte. Oavsett, vi har kunnat samla ihop oss, få lite luft efter den intensiva starten och med bra träningar i veckan så känner vi oss redo på nytt.


I måndags gjorde vi en bra match i 60 minuter och under hård anspänning då vi ledde med ett mål en lång tid. Det behövs så lite för ett insläppt, typ en studspuck mot mål som tar ett byxben och ställer målvakten. Att vi hanterade matchen så strålande visar på en bra mental status och förhoppningsvis bygger vi på detta ännu mer successivt. Vår line med M Nilsson, T Nilsson och M Åkesson comeback där var stark och lade grunden delvis. Deras sätt att söka närkamperna, ta åkningarna gav oss greppet. Tycker också att vår backsida var betydligt starkare än i tidgarer hemmamatcher.


Ses på lördag och missa inte puben som uppladdning!

 

 


 

 


Publiceringsverktyg

IF Troja-Ljungby, Telefon: 0372-621 81, Fax: 0372-839 02, E-post: info@troja-ljungby.com