Startsida Föreningen A-laget Ungdom Marknad Supporter Biljetter Övrigt Webbshop
Sportchefens hörna
2013-10-07

Poäng i de fyra senaste, tre vinster!

Jerry_Andersson200px

Fredagens match mot Almtuna blev minst sagt så tuff som åtminstone jag förväntat. Dels är Almtuna bättre än tabelläget, dels hade vi mindre tid för bra förberedelse med Västeråsmatchen två dagar före.


Vi fick jobba i uppförsbacke men skam den som ger sig. Det var starkt gjort att komma i kapp och greja en kvittering till 2-2 och sen avgöra på straffar. Almtuna spelade bra och har en hel del rutinerade lirare och som lag betraktat uppträdde de samlat och disciplinerat. Att vi tog över rejält i over time berodde mest på att vi mer än Almtuna fick den energi som ett kvitteringsmål ger (Istvans 2-2 54.49 min) och att vi i de tre tidigare matchern tagit poäng!


Mattias Åkesson var het och gjorde två mål varav ett på straff. Han skjöt fyra skott på mål under 65 minuter och var tvåa i vårt lag på det, Vince Rocco sex. Hampus Gustavsson gjorde straffmål igen och har blivit en s k "gubben i lådan".


På de fyra senaste matcherna har vi vunnit tre, SSK, IKO och Almtuna, samtliga hemma och det känns otroligt gott. Det märktes också på våra supportrar som absolut bidorg till vår vändning och vinst i fredags, så jäkla bra jobbat på "stå"!


En ny intressant vecka har precis börjat och vi hade i dag samtliga spelare på is. På torsdag möter vi Mora borta,  lördag Björklöven hemma och det mest primära är att vi successivt utvecklas, såväl individ som lag, då ökar också prestationerna som leder till fler poäng.


Annat smått o gott. I morgon har klubben tränarträff  med Paul Thompson som föredragar i ämnet coaching, video m m. Efter träffen kikar vi på J 20 som spelar mot Mölndal kl 19.00. "Ladies Night" blev en succè i fredags med ca 70 talet tjejer i restaurangen, mer sådana aktiviteter ska vi söka. På lördag bjuder vi gymnasieelverna på fri entrè, ett samarbete med vår ishockeyprofil på Sunnerbogymnasiet.

 

 


 

 


Publiceringsverktyg

IF Troja-Ljungby, Telefon: 0372-621 81, Fax: 0372-839 02, E-post: info@troja-ljungby.com