Startsida Föreningen A-laget Ungdom Marknad Supporter Biljetter Övrigt Webbshop
Sportchefens hörna
2013-10-10

Inför match, Mora IK borta.

Victor_Kokman_ITL_13-14_Hel

Vi har tagit poäng i alla bortamatcher förutom match två mot Malmö borta så rätta känslan har vi med oss. Det kommer naturligtvis inte att räcka med det då Mora är ett mycket svårslaget lag på hemmaplan. Vi måste göra en mycket stark laginsats för att lyckas.


Vi tränade lite tuffare än normalt måndag, tisdag efter matchen mot Almtuna. Igår en hel del power/boxplay. Idag frivillig värmning kl 08.00 sen rullar bussen till Mora med lunchstopp i Askersund. Vi åker direkt hem efter matchen för att vara utvilade och inspirerade till Lördag då Björklöven kommer till oss. Anledningen att vi inte spelade i går som de flesta andra lagen får man inga riktiga svar på, spelschemat i övrigt denna säsongen liknar allt annat än normalt, samtidigt har vi lärt oss att "gilla läget".


Truppen saknar idag Christoffer Bengtsberg som skadade sig på träningen i går i samband med en ihopåkning, vi tror "Chribba" är fräsch igen på lördag. Robin Johansson åker med som back up till Viktor Kokman (se bild). Johan Andersson vilar dagens match och behandlas på hemmaplan för att i bästa fall vara med på lördag. För hans del rör det sig om en låsning i rygg/höftpartiet. Joel Johansson har varit på is i veckan men behöver ytterligare tid innan han kan tävla för fullt.


En smart, disciplinerad insats krävs och det krävs lite mer fighting spirit från start än vad vi hittills visat, dvs allt och lite till. Mora förlorade senast med hela 5-0 och har mer vila än vi, dessutom hemmaplan. Som alla förstår, utmaningen är total och det är inte sällsynt att vi i sådana sammanhang lyckas ganska väl!

 

 


 

 


Publiceringsverktyg

IF Troja-Ljungby, Telefon: 0372-621 81, Fax: 0372-839 02, E-post: info@troja-ljungby.com