Startsida Föreningen A-laget Ungdom Marknad Supporter Biljetter Övrigt Webbshop
Sportchefens hörna
2013-10-11

En rikigt bra insats på många sätt men målen uteblev, 4-0 Mora.

Christoffer_Bengtsberg_ITL_13-14_Hel

Det var länge sen jag såg Troja ta kommandot uppe i Mora på det sätt som vi gjorde igår. Tyvärr kunde vi inte utnyttja spelövertaget i går.


Jag räknade till 5-2 i heta målchanser efter halva matchen i vår favör. Ska man ta poäng mot Mora och på bortaplan så måste man sätta de klara chanserna och förvalta 2-1 situationer bättre än vad vi klarade i går. Mora tog ledningen i power play och deras spel i numerärt överläge var en bidragande orsak att de kom in i matchen och fick den att väga över. Vi är fortfarande för ineffektiva och speciellt i power play där det dröjer med direktskott och petas på returer.


Sammantaget tycker jag vi är med i matchen in i tredje perioden. Ted Nilsson fick ett bra läge då han kom fri i vårt box play spel men missade, ett mål där kunde fått en hetare avslutning än vad som blev fallet. Det hade igår inte varit omöjligt att vända upp det men som sagt, målen måste till. Mora kunde i slutet göra fyran och vann med 4-0. De var bättre i viktiga detaljer och ett mycket starkt målvaktsspel hjälpte dem i ett utsatt läge.


Dags att ladda om för hemmamatch i morgon mot Björklöven. Vi äntrade Sunnerbohov strax före 05.30 i morse och tränar därför senare i kväll för att vara alerta. I morgon lätt ispass på f m och klockan 16.00 ska det vara glöd i kropp och knopp!


Läget i truppen denna fredag är att Christoffer Bengtsberg (se bild)  inte är klar i morgon. Johan Andersson testar på f m värmning och Joel Johansson är inte aktuell.

 

 


 

 


Publiceringsverktyg

IF Troja-Ljungby, Telefon: 0372-621 81, Fax: 0372-839 02, E-post: info@troja-ljungby.com