Startsida Föreningen A-laget Ungdom Marknad Supporter Biljetter Övrigt Webbshop
Sportchefens hörna
2013-10-23

Inför match, DIF hemma.

Joel_Johansson_ITL_13-14_Hel

Första rundan är spelad och i kväll startar omgång två med hemmamatch mot Djurgården. Det första mötet vann DIF efter sudden death och det var f d Trojakaptenen Mikael Ahlèn som avgjorde.


Vi tog 17 poäng första rundan och ska jobba stenhårt för en bra nystart. Hemma har vi visat klass och tagit mer poäng på slutet än vad vi lyckats med på bortaplan. Vi möter ett mycket bra motstånd och för att vinna krävs som alltid en prestation på toppnivå av samtliga.


Vi har fått låna två forwards från Växjö som ersättare till avstängda Hampus Gustafsson (t o m 31/10) samt Johan Andersson som kommer att ha ett break på ca en månad för att bli kvitt sina smärtor i rygg/höft. Killarna som kliver in i Hovet i kväll är Malte Strömvall och Mikael Johansson, två framtidsspelare i Lakers. Vi räknar med Mikael även på fredag då vi möter Asplöven borta, Malte spelar förmodligen med Lakers i morgon och åker därför inte med norrut då bussen/flyget avgår torsdag e m för vår del.


Christoffer Bengtsberg och Joel Johansson (se bild) är tillbaka, i övrigt är vi intakta och det har sett bra ut under våra träningar efter senaste bortamatchen i Karlskoga. I 5-5 spel var det mycket som var bra i den matchen, däremot var vårt PP sämre än hemmalagets och det avgjorde matchen, framförallt då vi drabbades av många minuter i numerärt underläge.


 

 

 


 

 


Publiceringsverktyg

IF Troja-Ljungby, Telefon: 0372-621 81, Fax: 0372-839 02, E-post: info@troja-ljungby.com