Startsida Föreningen A-laget Ungdom Marknad Supporter Biljetter Övrigt Webbshop
Sportchefens hörna
2013-10-24

Seger mot Djurgården, hemmastyrkan konserverad!

Victor_Amner_ITL_13-14_Halv_1

En bra hockeymatch med med många anfall och med seger för vår del, toppen!


Christoffer Bengtsberg var tillbaka i målet och såg redan efter 5 minuter så tät ut som är i sina bästa stunder. Inga returer, auktoritet i samband med räddningarna och hans spel gjorde att vi kunde vinna en jämn match efter straffar.


Många var bra igår och jag måste nämna Växjökillarna som vi lånades in. Tycker att deras initativförmåga bidrog starkt  i starten av matchen. Backsidan var strålande igen med extra plus för Viktor Amnèr (se bild) som såg grym ut. Han tog tacklingar, tog sig ut med puck, startade anfall och i mitt tycke lagets bästa spelare. Offensivt så var vi fyndiga och skapade oreda i DIF försvaret när vi fick våra lägen. Bäst var kanske Henrik Eriksson om vi håller oss till skapandet av heta chanser och det var inte för inte han avgjorde straffläggningen till vår fördel tillsammans med nämnda Christoffer Bengtsberg.


Två poäng i starten av omgång nummer två och sex raka utan förlust hemma är starkt. Idag går resan norrut för match mot Asplöven i morgon och jag tror att vi successivt kommer att stärka även bortaspelet. Malte Strömvall är med Växjö i kväll, däremot så åker Mikael Johansson med till Haparanda idag. I övrigt är Sebastian Dyk hemma på grund av magsjuka. Jonathan Nielsen var inte ombytt i går då Joel Johansson gjorde comeback, däremot med laget idag. Bra att vi kan hålla igång många spelare och att vi fördela arbetsbördan över alla.


Jag vill berömma domaren igår, suverän insats. Publiken får också ett fång rosor då det lyfte fram laget mot en ny seger, fortsätt så!


 

 

 


 

 


Publiceringsverktyg

IF Troja-Ljungby, Telefon: 0372-621 81, Fax: 0372-839 02, E-post: info@troja-ljungby.com