Startsida Föreningen A-laget Ungdom Marknad Supporter Biljetter Övrigt Webbshop
Sportchefens hörna
2013-11-05

Ny forward kommande fem matcher, till att börja med.

Hampus_Gustafsson_ITL_13-14_Hel

Vi gjorde i dagarna klart att forwarden Simon Mattsson fortsätter ett par matcher med oss, idag gjorde vi också klart med forwarden Stefan Gråhns för kommande fem matcher.


Simon spelade mot Rögle senast och kommer som sagt att köra med oss ett par matcher till. Stefan Gråhns som ifjol spelade med Örebro och i höst spelat med  Åkers IF ansluter i morgon och kommer att tillhöra oss fem matcher framöver, därefter tar vi ställning från bägge sidor om en ev förlängning.


Stefan har ett brett register och vi känner att han kan hjälpa oss framåt. Användbar spelare på många sätt och vi behöver lite extra rutin framöver. Vi lånar honom kostnadsfritt och under tiden som Johan Andersson är borta så blir Stefan en nyttig spelare. Han är från Södertälje i begynnelsen, därefter Botkyrka, AIK, SSK igen under elitserien tre säsonger, därefter Oskarshamn, Leksand, Almtuna och Örebro där han var delaktig i avancemanget till SHL.


Veckan består av mycket träning, is plus off ice med TC. Vi har Istvan, Ziga på landslagsuppdrag och Johan, Zach skadade. Simon är med sen i förmiddags och även ett par Juniorer. Nästa vecka startar med SSK borta måndag, Malmö hemma torsdag och IKO Oskarshamn borta lördag, en tuff, intressant och förhoppningsvis bra vecka sett till resultaten. Vi kommer väl föberedda och och med lite nya injektioner i form av de två nämnda forwardskillarna bl a så blir det spännande att följa. Lite längre fram får vi ta ställning beträffande ev ytterligare spetskompetens och vi får också se ev utveckling på befintlig trupp i november. Vi är övertygade om att det finns mer att plocka fram av ex Shea Guthrie, Vince Rocco offensivt och kanske kryddar Stefan till det lite extra redan kommande vecka? Vi kan också räkna med en mycket spelsugen Hampus Gustavsson (se bild) som är tillbaka efter tre matchers avstängning. En riktigt snygg gest av våra fans som bidrog till hans böter, det värdesätts verkligen!

 

 


 

 


Publiceringsverktyg

IF Troja-Ljungby, Telefon: 0372-621 81, Fax: 0372-839 02, E-post: info@troja-ljungby.com