Startsida Föreningen A-laget Ungdom Marknad Supporter Biljetter Övrigt Webbshop
Sportchefens hörna
2013-11-11

SSK borta, dags att visa klass!

Jerry_Andersson_ITL_13-14_Halv

Äntligen dags igen, Södertälje borta. En tuff bortamatch och vi vill verkligen vässa upp vårt bortafacit. SSK har inte fått till det så som de önskar och är givetvis ute efter en bra omstart efter vilan som varit och det är en stor utmaning för oss att ta en trea på bortaplan.


Truppen saknar Zach Tarkir, Johan Andersson. Hampus Gustavsson är tillbaka efter avstängningen och vi har breddat truppen med Stefan Gråhns, Simon Matsson. Ziga Pavlin och Istvan Bartalis är tillbaka i laget efter landslagsspel den gångna veckan och ser alerta ut.


Tre matcher väntar oss denna veckan, SSK idag, Malmö hemma torsdag och IKO Oskarshamn borta lördag. Tabellen är jämn och läser man den som en löpsedel, d v s utan djupare insikt så framstår varje match som en s k "måste vinna match" och så är det också till en viss del. För vår del handlar det om att fokusera på matchen framför oss, ja t o m bytet framför oss och ha full koncentration på jobbet som ska utföras, så har det tyvärr inte varit i tillräckligt stor omfattning hittills. Dags att vända trenden!

 

 


 

 


Publiceringsverktyg

IF Troja-Ljungby, Telefon: 0372-621 81, Fax: 0372-839 02, E-post: info@troja-ljungby.com