Startsida Föreningen A-laget Ungdom Marknad Supporter Biljetter Övrigt Webbshop
Sportchefens hörna
2013-11-14

Ny forward klar, men inte till kvällens match!

Ziga_Pavlin_ITL_13-14_Hel

Malmö hemma i kväll och det handlar om att visa attityd, ha modet och framförallt göra det jobbet som vi vet vi kan otroligt starkt på hemmaplan, det har vi visat  här långt och vi kan lite till!


Vi har som ni kunnat ta del av gjort förändringar i truppen. Dels genom två lån Stefan Gråhns och Simon Mattsson som debuterat, dels genom att släppa Shea Guthrie och beträffande Johan Andersson är det slutspelat för säsongen.


Vi har idag gjort klar med ersättare för Guthrie och det är Slovenen Tomaz Razingar från Jesenice Mladi. Tomaz är en rutinerad spelare som vill hålla sin OS plats i landslaget där han varit en av de mest tongivande under många säsonger. Senaste VM turneringen som gick i Stockholm var han kapten och under sju matcher svarade han för 2 mål. Våra coacher känner till honom väl och även om det kanske behövs ett par matcher innan han hittat känslan i HockeyAllsvenskan så blir det en bra förstärkning med en allround forward som haft ett par riktigt bra säsonger i Österikiska ligan tidigare. Ziga Pavlin (se bild) och Tomaz känner varandra väl sen kamper i landslaget.


Avtalet med Tomaz gäller en try out under november  (sju matcher) samt med möjlighet att förlänga till säsongens slut. Vi räknar med ankomst i morgon, värmning lördag och aktuell för spel mot IKO borta, detta under förutsättningar att transferkortet blir klart under fredagen. Vi valde ganska omgående att syna detta "projektet" då det är snabba ryck med s k EU spelare rent registreringsmässigt, migrationsverket behöver betydligt längre handläggning och matcherna låter inte vänta på sig. Vi kikar också på alternativ till att ersätta Johan.


 Missa inte kvällens match, det kan bli en riktig rysare med lycklig utgång!

 

 


 

 


Publiceringsverktyg

IF Troja-Ljungby, Telefon: 0372-621 81, Fax: 0372-839 02, E-post: info@troja-ljungby.com