Startsida Föreningen A-laget Ungdom Marknad Supporter Biljetter Övrigt Webbshop
Sportchefens hörna
2013-11-16

Tomaz Razingar debuterar, Zach Tarkir comeback mot IKO idag.

Jerry_Andersson200px

Oskarshamn på bortaplan idag och vi får in Tomas Razingar i laget, samtidigt är Zach Tarkir tillbaka efter skada. Jag tror vi kommer igen från Malmöförlusten och gör en bra bortamatch.


I torsdags mötte vi ett lag som var bättre än vårt eget på alla positioner och vi hade egentligen inget att sätta emot. Hockey är ändå marginalernas spel och vad hade ex hänt om Mattias Åkesson ribbträff suttit? Jag var ändå lite förvånad över att vi inte presterade aningen bättre. Vi tog faktiskt till lite "flykt" före kamp och det har jag inte sett i det här gänget tidigare under hösten. En orsak kan vara att vi successivt tappat lite självkänsla, kaxighet efter våra senaste förluster och det måste vi omågende justera. Tabllen ljuger aldrig och det är bara att gilla läget på ett ödmjukt sätt, då vänder prestationerna till vår fördel.


IKO borta idag som sagt och vi fick nyförvärvet Tomaz klar sent i går. Efter värmninge att döma så råder ingen tvekan om att vi förstärker vår offensiv rejält med honom även om det kommer att ta någon match innan han är inne i spelet. Idag bildar han kedja med Istvan och Stefan Gråhns, Stefan tycker jag f ö var vår bästa forward mot Malmö, bl a jobbade han hårt och visade den aggressivitet som man velat se från alla övriga.


Match nummer 19 idag och innan vi är halvvägs (26 matcher) så hoppas jag att vi hittat rätt med ytterligare en offensiv kraft som ersättare till Johan Andersson. Defensiven tycker jag så här långt är avsevärt bättre än fjolårets, däremot offensivt så råder ingen tvekan om att vi måste få till det bättre. Ett steg är taget med Tomaz Razingar.

 

 


 

 


Publiceringsverktyg

IF Troja-Ljungby, Telefon: 0372-621 81, Fax: 0372-839 02, E-post: info@troja-ljungby.com