Startsida Föreningen A-laget Ungdom Marknad Supporter Biljetter Övrigt Webbshop
Sportchefens hörna
2013-11-29

Björklöven borta idag.

Victor_Amner_ITL_13-14_Hel

Två matcher i helgen, Löven och Timrå borta.


09.45 Buss till Ängelholm för vidare flyg Stockholm-Umeå och ikväll klockan 19.00 en utmaning, att ta andra segern mot Löven. På lördag beger vi oss till Timrå för match söndag och sen hem måndag. Ett bra tillfälle att förstärka det som så här långt är väldigt bra, lagandan!


Vi dras med lite sjukdomar, skador etc, precis som alla lag. Idag är Viktor Amnèr (se bild) borta, söndag också. Jocke Nettelbladt är avstängd i får assistera som materialförvaltare, Henrik Eriksson åker med och vi hoppas han ska spela söndag. Tyvärr tog HV hem Johan som gjort tre bra matcher. Det är skoj för honom och enligt planen, d v s få matchning för att kunna hjälpa sin klubb. Samma sak fast omvänt är det då vi tar hem Kim Thallberg från Borås som varit mycket nöjda med honom.


Vi har visat moral i matcherna  och tagit poäng i de tre senaste. Skönt att vi grejade i två poängare borta mot Almtuna och på sättet vi gjorde det, det har vi med oss i de kommande två matcherna. Vi förlitar oss på en bra defensiv och hemmalagen får föra matcherna, det är inget problem för oss, tvärsom. Att vi gjorde två senast i PP är också skönt att ha med i bagaget.


"Troja flyttar ut", ungefär som Berg kikar in eller vad programmet heter. Ta tillfället att besöka oss i city och i f d Sprallisbutiken bredvid Veromoda. Fr o m söndag har vi öppet 15.30-18.30 vardagar och 11.00-14.00 lördagar under december. Julfynda biljettpaket, souvenirer m m, eller bara en fika..... Välkomna in och vi kommer framöver att ha spelare på plats då det inte är matchdag.

 

 


 

 


Publiceringsverktyg

IF Troja-Ljungby, Telefon: 0372-621 81, Fax: 0372-839 02, E-post: info@troja-ljungby.com