Startsida Föreningen A-laget Ungdom Marknad Supporter Biljetter Övrigt Webbshop
Sportchefens hörna
2013-12-09

Tre matcher före Juluppehållet, fullt ös mot full pott!

Jerry_Andersson200px

Vi möter Asplöven hemma onsdag, ett lag som ligger tre poäng före oss och som vi ska besegra, inget snack. På fredag Rögle borta och deras hemmaspel har sviktat en del, bra möjlighet igen! På måndag har vi Malmö borta och ett av seriens mest oberäkneliga lag, kanske det stabiliserats med deras senaste tillskott på målvaktsfronten, Robin Rahm? Oavsett, det är lika goda möjligheter i den matchen som den vi har närmast framför oss.


Låter det orimligt att vi helt plötsligt ska tre raka? Nej, jag tror det är dags att vi lyfter blicken en aning och fokusera på ett offensivare sätt, med all respekt för utmaningen. Tabellen visar hur jämn HA verkligen är och varje omgång innehåller resultat som knäcker powerplay spelarna, inte de på isen utan de som lirar på svenska spel. Det är dags att vi tar en del treor och vi gör det om vi ger oss f-n på det, tror på det. Mot DIF i söndags var vi inte med i öppningen, fel fokus på vissa håll och matchar man dem inte i skridskoåkningen och närkamperna är man chanslös.


Vi får tillbaka HV 71 killen Johan Johnsson till onsdagens match, ett välkommet tillskott. Kanske vi har med Johan de tre kommande matcherna men då det handlar om lån så kan man aldrig garantera. Vi kikar också på en AIK junior i form av Henrik Rommel som leder poängligan i norra serien med 34 poäng på 27 matcher (15+19) Vi har honom denna veckan och intressant att se honom naturligtvis.

 

 


 

 


Publiceringsverktyg

IF Troja-Ljungby, Telefon: 0372-621 81, Fax: 0372-839 02, E-post: info@troja-ljungby.com