Startsida Föreningen A-laget Ungdom Marknad Supporter Biljetter Övrigt Webbshop
Sportchefens hörna
2013-12-13

Inför match, Rögle borta.

Jerry_Andersson200px

Två matcher kvar före julafton, Rögle i kväll och Malmö på måndag, vi ska jobba jäkligt hårt för att få med oss några poäng i matcherna.


Matchen mot Asplöven blev fel. Vi förlorade på eget eget grepp kan man säga, d v s vi var inte förberedda tillräckligt på det tålamod som krävs för att hantera den typen av matcher. En på förhand otroligt viktig hemmamatch på det sättet att vi hade bara tre poäng upp till motståndarna bl a. Precis samma scenario såg vi flertalet gånger förra säsongen och det är svårigheter som vi måste ta lärdom av till nästa gång, ty fler sådan matcher kommer. Att vilja göra mål framåt är en självklar ambition, på sättet man ska göra det kräver en balans mellan ambiton och förnuft, smartness, eller som jag sa inledningsvis, stor portion tålamod, inte minst in den typen av matchkaraktär och i en grymt jämn serie.


Vi har lagt hemmaförlusten bakom oss och vi vill som alla säger "studsa tillbaka" då vi har en bortmatch mot Rögle i kväll. Att vi hittar tillbaka med vår normalt sett starka defensiv är grunden och att vi därifrån får ett mentalt grepp om matchen. Jag hoppas att inte killarna tagit förra matchens negativa epilog till sig för mycket utan istället visar power i kväll, att vi är rena i sinnet och gör det vi kan i våra bästa stunder.


Truppen är densamma som senast och har genomfört en bra värmning. Vi vet vad som väntar oss och vi vet hur vi ska hantera det, klarar vi att hålla vår matchplan så kan det bli poäng igen i Ängelholm, senast alla tre med en 3-0 seger!

 

 


 

 


Publiceringsverktyg

IF Troja-Ljungby, Telefon: 0372-621 81, Fax: 0372-839 02, E-post: info@troja-ljungby.com