Startsida Föreningen A-laget Ungdom Marknad Supporter Biljetter Övrigt Webbshop
Sportchefens hörna
2013-12-16

Inför match, Malmö borta.

Victor_Kokman_ITL_13-14_Hel

Sista matchen före jul, Malmö borta och vi ska försöka ta ett steg till i rätt riktning sen fredagens match mot Rögle där vi var ytterst nära poäng efter en i många avseende bra prestation.


Domarens smäll på revbenen som tvingade honom till ett break på ca 15 minuter innebar tyvärr också att det inte fanns tryck nog att blåsa i pipan då Christoffer blockerat pucken vid stolpen, det kostade oss poäng mot Rögle. Jag tycker vi gjorde en bra match, hade en bra offensiv, försvarade oss skickligt och även vårt power play var bra, dock var vi inte tillräckligt bra för att vinna, något vi måste lära oss då det handlar om jämna matcher. Malmö är ett aningen bättre lag och vi måste göra en toppinsats för att ta poäng. I deras senaste matcher har man sett prov på stark lagmoral och ett bättre målvaktsspel inte minst.


Vår trupp idag är lite annorlunda. Viktor Amnèr skadad och Johan Johnsson tillbaka i HV 71. Henrik Rommel är kvar och gjorde en bra insats mot Rögle, var ytterst nära att näta bl a. Joel Johansson är tillbaka i laget och Viktor Kokman (se bild) ersätter Christoffer i målet. Det är ett hårt jobb som ska utföras och vi måste oavsett tabelläget visa klass på arbetsmoralen, disciplinen m m, då har vi alla möjligheter att skrälla.

 

 


 

 


Publiceringsverktyg

IF Troja-Ljungby, Telefon: 0372-621 81, Fax: 0372-839 02, E-post: info@troja-ljungby.com