Startsida Föreningen A-laget Ungdom Marknad Supporter Biljetter Övrigt Webbshop
Troja vill önska alla en riktigt God Jul!
2013-12-21
tomte

Vi har en höstsäsong bakom oss som sätter oss på prov. Att ligga sist i en serietabell berör alla klubblag oavsett idrott och ambitioner. Vi vill med denna Julhälsning berätta att vi internt i föreningen jobbar mot ett och samma mål och är överens om att klara motigheter. Vi har varit med då det är mer stolpe in än ut och glatt oss åt det, då måste vi på ett positivt sätt hantera läget idag på ett nyanserat, konstruktivt sätt och nummer ett för oss är att stå bakom, vara enade med krigarna som utför arbetet under matcherna, såväl spelare som ledare. Vi vill på detta sätt vara tydliga med att vi står bakom sporten till 100% oavsett supportrars krav på olika förändringar.


Vi tror att de allra flesta uppskattar detta och vi har fått mycket beröm för vår hållning, inte bara nu utan också tidigare. Vi har klara mål vilket vår verksamhetsbeskrivning berättar. Att ha en ekonomi i balans. Att vara ett Allsvenskt lag med ett antal spelare fostrade genom Junioravdelningen/Ishockeygymnasiet och att vi vill spela i de högsta serierna med våra äldre lag. Beträffande Ungdomssidan så vill vi verka för att hålla en bra bredd och skapa en bra elit inom de ramar vi anger i programförklaringen. Vi har en verksamhet med ca 320 aktiva och över 150 ideella ledare som år efter år gör ett fantastiskt jobb. Att det under säsong sker misstag på vissa områden kan vi aldrig bli befriade ifrån, det tillhör idrottens karaktär. Vår uppgift är att jobba även med svåra uppdrag och vara en resurs för alla aktiva spelare, ledare.


Vi hoppas att du som Trojan även fortsättningsvis vill vara med på vår resa även då vägen är lite krokig och vi hoppas på att se dig på våra matcher framöver, det är den enklaste vägen till framgång.


God Jul och Gott Nytt År


IF Troja-Ljungby


Styrelse – Sportsektion – Spelartrupp och Ungdomssektion


 

 

 


 

 


Publiceringsverktyg

IF Troja-Ljungby, Telefon: 0372-621 81, Fax: 0372-839 02, E-post: info@troja-ljungby.com