Startsida Föreningen A-laget Ungdom Marknad Supporter Biljetter Övrigt Webbshop
Sportchefens hörna
2013-12-26

Inför match, KHK hemma.

Så är det då dags igen, match mot Karlskrona och annandagshockey brukar innebära mycket folk och trevlig atmosför i Sunnerbohov.


Vi tränade ett pass Juldagen och har alla spelare friska till matchen idag. Henrik Rommel som vi har på lån från AIK är också disponibel denna veckan. De senaste matcherna före Jul såg bra ut på många sätt men poängutdelningen kunde varit aningen bättre. Det är viktigt att vi startar upp med en rejäl prestation idag. Våra tidigare möten med KHK har varit mer jämna än vad siffrorna visar och med all respekt för ett av top 3 lagen andra sidan idag så har vi bra möjligheter att vinna på hemmaplan. KHK s bortaresultat har så här långt varit blekt och de är självklart ute efter att hitta ett mer vägvinnande bortaspel.


Det handlar mycket om förmågan att fokusera, göra fåtal misstag och ge sig hän uppgiften på ett reservationslöst sätt. För att skapa energin, optimismen krävs att alla bidrar fullt ut, då är vi bra och väsentligt bättre än tabelläget just idag. Jag både tror och hoppas att vi kan hantera matchöppningen till vår fördel och sen gnugga på med hjälp av hemmapubliken för en seger, det skulle sitta gott så här efter Julaftonen. 

 

 


 

 


Publiceringsverktyg

IF Troja-Ljungby, Telefon: 0372-621 81, Fax: 0372-839 02, E-post: info@troja-ljungby.com