Startsida Föreningen A-laget Ungdom Marknad Supporter Biljetter Övrigt Webbshop
Sportchefens hörna
2014-01-06

Infor match, IKO Oskarshamn hemma.

Jerry_Andersson200px

God fortsättning först och främst! Hoppas alla Trojanska fans vill fira Trettondagen med oss i Sunnerbohov och göra tillställningen optimal tillsammans. Motståndarna är IKO Oskarshamn och att lägga dem på rygg igen (två ggr tidigare denna säs.) kräver engagemang från alla.


Vår trupp är intakt på det nya året. Ziga Pavlin,Christoffer Bengtsberg tillbaka och Marcus Nilsson är klar för spel, där hade vi ett litet frågetecken för ett par dagar sen. Henrik Rommel är kvar hos oss en match till samtidigt har Ljungbysonen Pierre Engvall tillkommit i truppen t o m den 10 januari (utlånad från Frölunda). Pierre har tränat tre pass med laget och kommer som planeringen ser ut att spela nästa match, Västerås borta onsdag.


Tre Kronors juniorer har svarat för en suverän VM turnering på hemmaplan och blev successivt storfavoriter till guldet. Före turneringsstart var USA favoriter, Kanada och Ryssland nämns alltid då det handlar om förhandstippade finalister. Nu blev det inte som alla tänkt sig, våra grannar i öst Finland smög vidare med ett smart spel, starkt kollektiv och ett par riktigt bra toppspelare fram till final och kunde besegra Sverige i förlängningen. Sverige "ägde" matchen med stort puckinnehav och massor av chanser men det räckte inte, tyvärr. Bara att lyfta på hatten för Finland, Sveirge har bevisat att man leder utvecklingen i världen med de senaste turneringarna och i stark konkurrens som nu utökades med Finlands bragd. Det handlar inte längre om bara Kanada, Ryssland, USA.


Väl mött på Hovet i eftermiddag, 16.00 släpps pucken och årets första hemmamatch vill vi gärna ta hand om.

 

 


 

 


Publiceringsverktyg

IF Troja-Ljungby, Telefon: 0372-621 81, Fax: 0372-839 02, E-post: info@troja-ljungby.com