Startsida Föreningen A-laget Ungdom Marknad Supporter Biljetter Övrigt Webbshop
Sportchefens hörna
2014-01-24

Karlskoga borta, skador oroar.

Jerry_Andersson200px

I kväll möter vi seriledarna Karlskoga borta. Efter att bevittnat förra matchen så vet vi att allt kan hända i denna sport och vår uppgift idag blir att se till så det sker saker i rätt riktining, hur tuff uppgiften än ser ut. Det är i de utsatta situationerna som många har en tendens att prestera allt starkare!


Vi har tyvärr skador som oroar en del. Viktor Amnèr, Niclas Edman och Istvan Bartalis kan inte spela. Vi gick hårt åt backsidan mot Timrå och de som fick mest istid tog emot det på ett bra sätt, samma uppoffring krävs i kväll och mindre misstag än vad som skedde första halvan mot Timrå samt att vi kan spela samtliga i större utsträckning. Vi har fyra kedjor som är alerta och sugna att få mer och mer istid så det är bara att sticka in nosen i hetluften, det premieras kvällar som denna inte minst.


Vi tog två poäng mot Karlskoga hemma, i bortamötet noll. Det finns en del halmstrå att fånga för att vara med då matchen lider mot sitt slut och kan vi hålla discipliner på ett smart sätt, vara rappa i åkningen så är vi med. Christoffer hade en svår match mot Timrå och det märktes lite att han vilat matchen före, stekhet i afton och med bra försvarsspel så kan vi ta poäng igen.


Programmet vi går igenom för tillfället är grymt tufft med fem matcher på åtta dagar, resorna gör sitt till och vilken miljöaktivist som helst borde gå i taket. Samtidigt, det är matcherna som är grädde på moset, det är tävlingarna alla ser fram emot och kan man hantera känslorna rätt under pågående så går man stärkt ur det. Vi kunde ta på lyckan att få vinna en match som i onsdags då laget ena minuten var utbuat för i nästa vara hyllat och jag kan förstå hur det kändes för Timrå då de tvingades släppa såväl 3-0 som 6-5 och i jakten på top-7 placering. Vår insats ska av de anledningarna rosas även om tekniska händelser kan ifrågasättas vid ett par av de insläppta målen. Spelschemat bidrar till ett mer händelserikt spel om än mindre skickligt och taktiskt.


 

 

 


 

 


Publiceringsverktyg

IF Troja-Ljungby, Telefon: 0372-621 81, Fax: 0372-839 02, E-post: info@troja-ljungby.com