Startsida Föreningen A-laget Ungdom Marknad Supporter Biljetter Övrigt Webbshop
Sportchefens hörna
2014-01-31

Inför match, Rögle gästar.

Victor_Amner_ITL_13-14_Hel

I morgon formstarka Rögle hemma sen ett uppehåll till den 11 februari då vi möter Karlskrona borta, samma gäng som i går åkte på däng mot morgondagens gäster.


Vi har haft en del mycket bra perioder sista tiden men orkade inte fullt ut mot Djurgården senast vilket hade sina förklaringar. DIF gjorde en av sina bästa bortamatcher och vi spelade vår femte match på åtta dagar, det bidrog vilket inte minst karaktären på våra insläppta mål visade. Vi har hunnit vila ordentligt och träna bra. Tyvärr har vi en del skador som stör oss en del för närvarande. Defensiva klippas Niklas Edman är borta ett tag till, däremot ser det ut som om att Viktor Amnèr (se bild) kommer till spel. Offensivt skickliga Johan Johnsson blev hemkallad till HV 71 för match idag och i morgon och Istvan Bartalis som skadade sig mot DIF är oxå borta ett tag framöver. Ziga skar sig olyckligt senast då en skridskoskena träffade hakan men är redo för matchen.


Rögle har sett mycket starka ut de senaste matcherna som sagt. Under seriens gång har vi besegrat dem borta en gång samt en hårfin förlust. Hemmamatchen förlorade vi, dags att revanschera det imorgon.


Vi ser fram emot matchen lite extra, det är en s k 1 kronas match som alltid innebär en extra skön atmsofär i Sunnerbohov.   

 

 


 

 


Publiceringsverktyg

IF Troja-Ljungby, Telefon: 0372-621 81, Fax: 0372-839 02, E-post: info@troja-ljungby.com