Startsida Föreningen A-laget Ungdom Marknad Supporter Biljetter Övrigt Webbshop
Hockey of Hope, Bl.a.auktion av troja prylar
2014-02-13

HockeyAllsvenskan blir Hockey of Hope till förmån för Barncancerfonden - Unikt koncept i svensk hockey förenar kampen på is med kampen mot barncancer

klubbanner_160x600_15-februari

Under HockeyAllsvenskans spännande upplösning kommer Viasat, HockeyAllsvenskan och Barncancerfonden under namnet Hockey of Hope att sprida visionen om att utrota barncancer. För att rädda fler barn har Sveriges HockeyAllsvenska klubbar som ambition att samla in en miljon kronor till Barncancerfonden.


De fjorton HockeyAllsvenska klubbarna kommer att samla in pengar via auktioner på Tradera, där det kommer att auktioneras ut matchtröjor, prylar och upplevelser kopplade till respektive klubb. Klubbarna kommer bl.a. att höja biljettpriset med 10 kr per biljett denna match (Troja-Ljungby - Malmö Redhawks 15 Feb)  som oavkortat går till Barncancerfonden. Samt diverse olika insamlingar i arenan på den aktuella matchdagen.


- För HockeyAllsvenskan är det viktigt att visa känslor och även lyfta fram de mjuka värdena i en sport som ofta kan verka hård och tuff. Som en viktig del av den stora hockeyrörelsen, gäller det att vi tar ett socialt ansvar i samhället och visar publik, kunder, spelare, ledare och sponsorer att det finns viktigare saker i livet än sporten. Genom att samla in pengar under hela kampanjen, inte minst i samband med fjorton matcher inför förhoppningsvis fullsatta arenor den 13 och 15 februari kan vi hjälpa forskningen och samtidigt stötta dem som drabbas av barncancer, säger Stefan Bengtsson, VD på HockeyAllsvenskan.


Läs mer och stöd på www.hockeyofhope.se


Auktioner Bl.a. Kellys klubba, Middag i nätverket mm Klicka här


OM BARNCANCERFONDEN


I Sverige insjuknar varje år cirka 300 barn upp till 18 år i cancer. Av dessa överlever tre fjärdedelar tack vare utvecklade och individualiserade vård- och behandlingsmetoder. Barncancerfonden är med som finansiär i cirka 90 procent av alla forskningsprojekt som rör barncancer –helt utan bidrag från stat, kommun eller landsting. Orsakerna till cancer hos barn fortfarande i det närmaste okända. För att utröna detta krävs grundforskning. För att lyckas med detta är Barncancerfonden helt beroende av gåvor från privatpersoner och företag.

 

 


 

 


Publiceringsverktyg

IF Troja-Ljungby, Telefon: 0372-621 81, Fax: 0372-839 02, E-post: info@troja-ljungby.com