Startsida Föreningen A-laget Ungdom Marknad Supporter Biljetter Övrigt Webbshop
Sportchefens hörna
2014-02-13

Inför match SSK borta.

Jerry_Andersson200px

SSK borta idag, det blir att något att bita i och en rejäl utmaning igen. Apropå utmaningar så duggar de tätt, vi hade KHK borta i tisdags och förra hemmamatchen Rögle, två raka segrar visar att vi är mer redo att hantera dem på ett bra sätt.


Vi har besegrat SSK i våra bägge hemmamatcher, förlorat en borta. Idag är SSK ett bättre lag, de verkar gå mer i takt än tidigare under säsongen. Således är det två lag med en ganska liknande karaktär för närvarande.


Det var otroligt skönt att ta en tre-poängare senast, att visa varandra hur starka vi kan vara när vi fokuserar bättre. Speciellt skoj att se hur olika individer växer med olika uppgifter, roller under matcherna. Att vi är det lag som under de sista åtta matcherna gjort flest mål bevisar att vi är på uppgång och en bra offensiv ger mer energi i truppen, det skapar optimism att kunna vinna.


I vårt lag gör eventuellt Niclas Edman comeback. I övrigt saknar vi Ziga Pavlin på backsidan och Tomaz Razingar, Istvan Bartalis bland våra forwards. Tom Zanoski gjorde debut mot KHK och behöver den här typen av matcher för att komma in i det. Han visade många bra intentioner sist och kommer att bli nyttig, framförallt har vi med honom fler alternativ i olika spelmodeller och att han har ett vapen med sitt skott. Mattias Åkesson gjorde ett bra centerjobb mot KHK och måste ta samma ansvar idag, det litar vi på att han grejar, i övrigt kan alla lite till och det handlar mest om att släppa loss och göra sin grej tillsammans med bra avvägningar i offensiv och defensiv.


Vi gratulerar ett gäng killar med hjärtat på rätta stället, riktiga Trojaner.


Tommy "Bazz" Nilsson fyller 50 år idag. Per Wass fyllde 60 år förra veckan. "Janne" på Kronobergs bil fyllde 60 i söndags.

 

 


 

 


Publiceringsverktyg

IF Troja-Ljungby, Telefon: 0372-621 81, Fax: 0372-839 02, E-post: info@troja-ljungby.com