Startsida Föreningen A-laget Ungdom Marknad Supporter Biljetter Övrigt Webbshop
Sportchefens hörna
2014-02-20

Inför match, Västerås hemma i kväll.

Jerry_Andersson200px

Vi har tre raka "nollor" för tillfället och vill absolut inte vara med om en fjärde då vi tar oss an serieledande Västerås i kväll. Vi har f ö inte haft fyra raka nederlag i följd tidigare, vi har klarat att dra i handbromsen och kommit igen starkt vid många tillfällen!


Till kvällens match får vi tillbaka en del spelare och det gör oss slagkraftigare än vad som var mot IKO Oskarshamn senast. Istvan Bartalis, Jacob Berglund är tillbaka, likaså våra två OS representanter Pavlin och Razingar. De två sistnämnda har precis landat i Ljungby och får bita ihop efter det de upplevt senaste veckan som varit otroligt framgångsrik för hemlandet Slovenien. Marcus Nilsson spelar inte efter skadan han fick i Oskarshamn, Hampus Gustavsson är också borta sen skadan mot Malmö.


Vi har i de tre tidigare matcherna mot Västerås gjort bra matcher och fått med oss poäng i två av tre. Vi ska komma upp ett snäpp i spelet med puck, att ge passningar snabbare och understödja. Vår offensiv har blivit bättre men hemma sist mot Mif så fick vi aldrig energin hur än vi försökte, motståndarna var för bra helt enkelt. Lite mer konsekventa, satsa det där lilla extra i attackerna och släppa loss offensivt är vad vi ska försöka göra mot bortastarka Västerås och framförallt starkare spel runt de bägge målen, det är oftast där matcherna avgörs.


I dag passar vi också på att gratulera vår kanslist Jan Inge Åkesson på sin 60 års dag.

 

 


 

 


Publiceringsverktyg

IF Troja-Ljungby, Telefon: 0372-621 81, Fax: 0372-839 02, E-post: info@troja-ljungby.com