Startsida Föreningen A-laget Ungdom Marknad Supporter Biljetter Övrigt Webbshop
Sportchefens hörna
2014-02-24

Mora på besök i kväll.

Daniel_Karlsson_ITL_13-14_Hel

I kväll gästas vi av Mora IK som jagar en top-7 placering i konkurrens med Timrå framförallt. Vi själva har ställt in oss på kvalspel och idag fram till dess start jobbar vi för att bygga något starkt, i det ingår att skapar bra vanor såväl vid matcherna som i våra träningar. Vi ska spela en frejdig hockey i kväll och vi ska besegra Mora, det är vårt syfte.


Vi får tillbaka Marcus Nilsson, Daniel Karlsson (se bild) och Hampus Gustavsson i truppen till kvällens match, Jonathan Nielsen är däremot skadad. Vår coach Paul Thompson genomförde en fokuserad isträning före lunch med killarna och det syntes att vi har en trupp som är inspirerad, motiverad för att tävla.


Mot Almtuna i lördags gjorde vi det mesta rätt utom det väsentligaste, att sätta chanserna. Speciellt i andra perioden radade vi upp frilägen och två mot en situationer som borde avgjort matchen till vår fördel men det ville sig inte.


Det viktigaste för oss nu är att vi får tillbaka spelare som varit borta av olika anledningar, det ger bra träningar och det skapar tillit i vårt spel. Vi gnuggar på vårt powerplay och Paul har satt ihop två formationer med lite nya roller och sätt att spela på, intressant att se redan i kväll. Defensiven var bra i lördags och det måste vi hålla i, vara konsekventa med. Mora kommer att testa oss ordentligt och vi får ett styrkebesked på hur bra vi kan hålla oss till den s k game planen.


Missa inte matchen!

 

 


 

 


Publiceringsverktyg

IF Troja-Ljungby, Telefon: 0372-621 81, Fax: 0372-839 02, E-post: info@troja-ljungby.com