Startsida Föreningen A-laget Ungdom Marknad Supporter Biljetter Övrigt Webbshop
Sportchefens hörna
2014-03-04

Inför match, Karlskoga hemma omgång 52.

Daniel_Karlsson_ITL_13-14_Halv_1

Vi är framme vid målsnöret och passerar med kvällens match den sista i serien då vi tar oss an Karlskoga. Gästerna jagar DIF på en direktkvalplats och vi vill hålla undan för Björklöven som nafsar lite i hälarna.


Truppen kunde varit mer intakt men vi är inte ovana vid att tvingas laborera med formationer då skador, sjukdomar varit lite väl vanligt på slutet. Idag saknar vi Christoffer Bengtsberg, Joel Johansson, Jonathan Nielsen, Hampus Gustavsson, Johan Johnsson och Mattias Åkesson. Vi kommer att spela på fyra ytterforwardspar och tre centrar samt sex backar och fyller upp med två juniorer på bänken, Max Bergqvist, Hampus Andrèn. Som backup till Viktor Kokman i kassen ser vi debuterande Jakob Karlsson som varit strålande hela säsongen i vår juniortrupp. Nämnas kan att Daniel "trucken" Karlsson (se bild) är tillbaka i lagets backsida, en klippa i tuffa matcher och som saknades de två bortmatcherna senast.


Vi har tagit tre poäng på tre möten mot skickliga Karlskoga, två hemma och en borta senast. Positivt för vår del även om det fattas ett par pjäser är de senaste matcherna och framförallt hemma sist mot Mora då vi vann efter dels 3-1 ledning, dels 4-3 underläge, starkt att komma igen. Mot Löven och Timrå i förra veckans turné så tycker jag spelet mot Timrå var bra, mycket hjärta, bra offensiv med flertalet friläge som vi i och för sig kunde förvaltat bättre. Viktigast ändå är att vi jobbar på ett sätt som stärker oss för kommande uppgifter och det vill vi se i afton, seriens sista omgång.


 

 

 


 

 


Publiceringsverktyg

IF Troja-Ljungby, Telefon: 0372-621 81, Fax: 0372-839 02, E-post: info@troja-ljungby.com