Startsida Föreningen A-laget Ungdom Marknad Supporter Biljetter Övrigt Webbshop
Teleffekt
2014-04-10

Ny samarbetspartner och Telefonilösning

Teleffekt300Teleffekt-logo

IF Troja-Ljungby kan idag glädjande presentera en ny samarbetspartner, Teleffekt. Vi ser fram emot ett långvarigt samarbete som gynnar såväl Troja, Teleffekt och Ljungby Kommun.


Vi har valt Teleffekts växellösning till vår telefoni, när vi byter ut vår gamla ISDN-växel mot en ny modernare lösning.


Vi kan också med hjälp från Teleffekt i fortsättningen erbjuda en bra WIFI-lösning i Sunnerbohov, något som våra besökare efterfrågat.


TELEFFEKT AB grundades 2009 av Martin Eriksson och Sebastian Holmquist. Idag  är Vi en helhetsleverantör av olika telefonitjänster och mobila växellösningar, främst för små och medelstora företag.


Flexibla och skräddarsydda lösningar gör att företaget och dess medarbetare fritt kan välja vilken operatör de föredrar. Företag som anlitar oss får också återkommande uppdateringar av sin växellösning.


Huvudkontoret ligger i Åhus, i Skåne men har även kontor i Malmö och Kalmar.  


Genom samarbetet med Troja-Ljungby ser Teleffekt  möjligheter att kunna exponera sitt varumärke, men även möjligheten att nå fler företag inom kommunen. Detta genom det nätverk som finns kring Troja-Ljungby.


Tillsammans med Troja-Ljungby har Teleffekt  tagit fram en samarbetsmodell som långsiktigt kommer vara positiv både för Troja-Ljungby och för Teleffekt.


Teleffekt  kommer även att inom tre månader öppna ett kontor i Ljungby. Detta för att kunna vara den självklara och lokala partnern för fler företag när det gäller Telefoni och IT-tjänster.


Samarbetet med Troja-Ljungby är något som gynnar hela kommunen. I samband med vår etablering i Ljungby kommer vi behöva utöka vår personalstyrka i form av 3-4 st säljare och 2-3 st tekniker till en början.


 www.teleffekt.se


 

 

 


 

 


Publiceringsverktyg

IF Troja-Ljungby, Telefon: 0372-621 81, Fax: 0372-839 02, E-post: info@troja-ljungby.com